Blog
Global Studio izdaje GEO


Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako je tvrtka Global Studio d.o.o. od 1. studenog postala nositelj licence magazina Geo za Hrvatsku te kako će ovaj vrhunski svjetski časopis nastaviti izlaziti u redovitom mjesečnom ritmu, od 2. studenog, unutar nove izdavačke kuće i s novim kreativnim vodstvom.

U trideset godina izlaženja Geo se na svjetskom tržištu etablirao kao vodeći magazin posvećen novim i intrigantnim spoznajama i dostignućima iz svih znanstvenih područja, sa svih strana svijeta i iz raznovrsnih perspektiva. Geo se nezavisnim novinarskim pristupom, vrhunskim tekstovima i spektakularnim fotografijama prometnuo u jedan od najzanimljivijih i najuspješnih izdavačkih pothvata u Europi u posljednjih nekoliko desetljeća. Upravo se zbog spomenutih kvaliteta Geo u većini zemalja u kojima izlazi pokazao otporan na krizu i nastavio graditi svoju uspješnu priču.
Naime, Geo je jedan je od najuspješnijih magazina u portfoliju najveće europske izdavačke kuće Gruner+Jahr, prisutan je u 20 zemalja i svakoga mjeseca prodaje se u 2,1 milijun primjeraka. Hrvatsko izdanje Geo također je privuklo pažnju velikog broja čitatelja, trenutno ih ima oko 7.000, no uvjereni smo kako će Geo zajednica vrlo skoro biti i znatno veća. Naravno, ne nadamo se brojci od 330 tisuća čitatelja, kao što je to primjerice slučaj u Njemačkoj u kojoj Geo ima status kulturne i žurnalističke institucije, ali smo sigurni da će kvaliteta našeg magazina vrlo skoro privući mnogobrojne čitatelje svih generacija.
Uspješni ljudi i uspješne priče oduvijek se međusobno snažno privlače, stoga smo uvjereni da ćete nam se i vi priključiti kako bismo zajedno sudjelovali u ovoj nadasve uzbudljivoj avanturi.