Dizajn
Brošure

Brošura može biti ubojito oružje u vašem promidžbenom arsenalu. Pomno kreirajući brošuru možete uspješno prenijeti poslovnu ideju do potencijalnog klijenta, potaknuti ga da vas kontaktira, posjeti vašu web stranicu… Pozitivni efekti brošure, čak i danas u sve naprednijem tehnološkom dobu, ne mogu se, niti neće još dugo vremena zapostaviti. Mnogo informativnije od letka a sažetije od kataloga, brošure su našle svoju nišu u cilju informiranja i poticanja potencijalnih klijenata za stupanje u kontakt s vašom tvrtkom. Brošure su pogodne za doslovno sve vrste proizvoda i usluga – od knjigovodstvenih usluga do izrada kovanih ograda. Brošura ne mora nužno biti tiskanog oblika — e-brošure sve su učestalije zbog nižeg troška, lakše distribucije i mogućnosti interakcije s potencijalnim klijentima.

Dobro je započeti rad na brošuri unutar vlastite tvrtke, sa svojim zaposlenicima i dosadašnjim klijentima. Iskustvo pokazuje da njihova perspektiva sadrži vrijedne informacije koje olakšavaju prezentaciju proizvoda ili usluga vaše tvrtke.

Ukoliko nemate potrebne materijale, tekstualne i fotografske, ili želite prepustiti cijeli proces profesionalcima, slobodno nam se obratite. Naša ponuda objedinjuje kreiranje sadržaja, copywriting, organizaciju i izradu fotografija, konceptualizaciju, dizajn, grafičku pripremu i tisak.

Na sto treba paziti pri dizajniranju brosure:

  • Dosljedno pratiti vizualni idenititet tvrtke
  • Poštivati piramidalnu strukturu informacija — unutar prvih 3 sekunde korisniku mora biti jasno čime se vaša tvrtka bavi, u 10 sekundi mora pronaći proizvod ili uslugu koja ga interesira, a unutar 30 sekundi mora biti potpuno informiran i spreman da vas kontaktira
  • Koristiti vizualne elemente kako bi pojednostavili poslovnu ideju
  • Ne zamarati potencijalnog klijenta dugim nabrajanjima značajkama proizvoda ili usluge
  • Izbjegavati velike količine teksta
  • Ograničiti broj redaka teksta u paragrafu na desetak redaka

Kvalitetno dizajnirana i logičnog koncepta, brošura ne samo da će zainteresirati potencijalnog klijenta, nego će i naglasiti vašu predanost proizvodu ili usluzi, istaknuti vaš profesionalizam i trajnost vašeg poslovnog modela.

Galeriju naših radova možete pogledati ovdje.

 

Pošaljite upit direktno na kontakt@globalstudio.hr ili putem kontakt forme klikom na gumb:

Zatraži ponudu

Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.