Dizajn
Časopisi

Izdavanje vlastitog časopisa može biti vrlo učinkovit model promoviranja vlastite tvrtke, proizvoda i usluga, kao i unaprijeđenje komunikacije s klijentima ili poslovnim partnerima. U osnovi, časopise dijelimo na dvije vrste: B2B (business to business) i B2C (business to customer) časopise.

B2B časopisima komuniciramo sa svojim poslovnim partnerima s namjerom da ih informiramo o novim proizvodima ili uslugama na brz i atraktivan način, dok se B2C časopisima obraćamo direktnim kupcima proizvoda i usluga, kojima iste možemo i direktno ponuditi. Časopisi mogu biti dio programa vjernosti kojima je namjera stvoriti što kvalitetniji odnos s korisnicima ili kupcima i što čvršće ih vezati uz pojedini brend. Uz sve nabrojano, kvalitetan časopis atraktivnog dizajna koji nudi i zanimljive članke pospješuje imidž Vaše tvrtke ili brenda.

U mogućnosti smo ponuditi Vam kompletno rješenje za izradu i tisak časopisa, od savjetovanja o samom konceptu (ovisno o Vašim željama i potrebama), odabir formata i broja stranica, izradu cjelovitog dizajna i copywriting (ime časopisa, nazive rubrika i sl.) uredničku podršku u izradi (oprema tekstova, redaktura, lektura), produkciju tekstova i fotografija, prijelom i grafičku pripremu, te asistenciju prilikom odabira tiskare, komunikaciju s tiskarom i nadzor procesa tiska.

Osim tiskanog izdanja, u mogućnosti smo vam pripremiti i digitalnu verziju koju možete učiniti dostupnom putem svojih web stranica.

Galeriju naših dosadašnjih radova možete pogledati ovdje.

Pošaljite upit direktno na kontakt@globalstudio.hr ili putem kontakt forme klikom na gumb:

Zatraži ponudu

Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.