Iskustva klijenata


Working with Globalstudio was a very nice experience, my first time involved in a project for a website and they listened carefully to all our needs and what we expected, had an incredible patience for discussing all my doubts and questions about managing it and wisely combined our vision and their experience. The support after the finishing is excellent and always available, definitely recommend them.

Dr. Jose Varas

Staff surgeon in Arcadia Clinic

"Suradnja sa Global Studiom je bila (i još uvijek je) pravo osvježenje. Od njih ne samo da dobijete ono što tražite, nego i malo više od očekivanja. Vrlo su jednostavni, praktični i učinkoviti. I na prvom mjestu stoji dobrobit klijenata. Da ne spominjemo 24 satnu podršku, 7 dana u tjednu! Moram isto tako napomenuti činjenicu da se neće uvijek složiti sa mišljenjem klijenta. I to je dobro, jer nije klijent baš uvijek u pravu, bar ja nisam bio. Dok većina klima glavom, oni imaju mišljenje koje temelji na znanju, iskustvu i predanosti poslom kojim se bave.
Puni su ideja, koje serviraju kao na pladnju i bezuvjetno prenose svoje znanje. I takvim pristupom stvaraju savršene preduvjete za uspješnu, stabilnu i dugoročnu suradnju.
Od njih ne dobijate dojam da rade svoj posao, nego da uživaju u svom hobiju. Zbog toga su naš partner!"

Ivan Ignatovski

Quality Manager @ POD d.o.o.

"Svoje iskustvo s dizajnerskom ekipom GlobalStudija mogu opisati kao užitak rada s pravim 'majstorima svog posla' (da ne kažem: umjetnicima!) koji za svaki zadatak imaju inventivno, zanimljivo i istovremeno rješenje iza kojega ne stoji taština! Na svako 'zašto tako?' oni imaju razložan i uvjerljiv odgovor, ali jednako tako brzo i s lakoćom primjenjuju, crtaju, oživljuju sve sugestije. Kao malo tko, strpljivo saslušaju što klijent želi, a onda u pravilu nema potrebe ni za sugestijom. Ono što je u ovakvom poslu važno, rade kvalitetno, odgovorno i brzo (nikada nisam doživio da nisu poštivali dogovoreni rok!!!). Vrlo su vješti u procjeni onoga što klijent želi pa mogu reći da sam najbolji i učinkovit dizajn, bilo da se radi o logu, web stranici, banneru, naslovnici, prijelomu knjige…. dobio od ove male ali sjajne ekipe GlobalStudija!"

Karlo Rosandić

predsjednik uprave Adriatic Media d.o.o. (portal www.net.hr)

"Naše iskustvo s Global Studiom više je nego odlično. Od početka naše suradnje i dizajniranja logotipa proteklo je dvije godine. Izradom print oglasa, reklamnih panoa do idejnih rješenja za sajamske priredbe i izrade web stranice stvorili smo preduvjete za povećanje prodaje zlatarskih proizvoda i usluga za 60%. Kombinacijom dizajnerske izvrsnosti, poštivanja rokova i predanosti u ostvarivanju dogovorenih ciljeva osvojili su mene i moje suradnike te se iskreno nadam da će nas i dalje pratiti u kreiranju novih vrijednosti."

Gordan Šimunić

Zlatarna Opal

"Bilo je uzbudljivo stvarati magazin GG Exclusive s dečkima iz Global Studija. Od njih sam mnogo naučila o procesu izrade magazina, a zadovoljstvo je tim veće što je magazin postao izuzetno uspješan proizvod Gastro Grupe."

Ivana Vidušin

Izvršna direktorica za edukaciju i promidžbu Gastro Grupe