Web
Web dizajn

Web dizajn je umjetnost izrade jedne ili cjelokupne web stranice koja objedinjava estetiku i ergonomiju u cjelinu, posebno naglašavajući vizualne posebnosti.

Mnogi vlasnici internet stranica ne shvaćaju važnost dobrog dizajna. Loš dizajn ostavlja loš dojam na posjetitelja i nerjetko ga obeshrabri u daljnjem pregledavanju stranica bez obzira koliko je konceptno i sadržajno ta stranica dobro postavljena. Gubeći posjetitelja gubite potencionalnog klijenta. Upravo suprotno, dobro dizajnirana internet stranica ne samo da će privući posjetitelja da ostane na stranicama, nego će ga voditi kroz sadržaj u smjeru da postane Vaš novi klijent.

Tri stvari na koje najviše obraćamo pozornost jesu:

  • Primjenjivost: internet stranica treba biti jednostavnog i intuitivnog sučelja, jednostavna za navigaciju,  optimizirana za različite preglednike i usredotočena na pružanje informacija.
  • Usmjerenost na detalje: sva funkcionalnost i poveznice na stranicama moraju biti ispravne. Svi grafički elementi trebaju biti optimizirani i prilagođeni na internet okruženje.
  • Dizajn: dizajn mora pratiti svjetske trendove i biti prilagođen sadržaju stranica.

Saznajte više o tome kako vam možemo pomoći u procesu izrade web stranica, definiranju ciljeva web stranice i njihovom ostvarenju kontaktirajući nas ili pogledajte našu galeriju radova.

Zatraži ponudu